AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Warmtewering met bece® raamdecoratie

Wanneer je ramen op de zonkant van je huis staan is het raadzaam om het type raamdecoratie hier op af te stemmen. bece® biedt verschillende raamdecoraties die helpen de warmte te weren zodat het binnen lekker koel blijft.Dupligordijnen

Een duplistof bestaat uit twee geplisseerde stoffen. De honingraatstructuur creeërt ruimte voor stilstaande lucht. Deze stilstaande lucht is een uitstekende isolator en houdt de warmte buiten. Je kunt ook kiezen voor een gemetalliseerde stof. De coating zorgt ervoor dat de warmte zo veel mogelijk geweerd wordt. Lees hier meer over dupligordijnen.


Plisségordijnen

Door te kiezen voor een lichtdoorlatende witte stof of een gemetalliseerde plisséstof krijg je voldoende licht binnen voor een comfortabel werk- of woonklimaat. Wanneer de temperatuur in huis toeneemt, biedt deze raambekleding een koeler leefklimaat. Je bespaart hiermee ook nog eens energiekosten voor je airco. Lees hier meer over plisségordijnen.


Rolgordijnen, verticale jaloezieën, paneelgordijnen

Ook de collecties rolgordijnen, verticale jaloezieën en paneelgordijnen hebben stoffen met een gemetalliseerde, parelmoer of warmtewerende coating. Deze coatings zorgen ervoor dat de warmte zo veel mogelijk wordt geweerd.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Beesd!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Beesd. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.