AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie in de werkkamer


Het is een feit dat we tegenwoordig steeds meer de mogelijkheid krijgen om thuis te werken. Dit heeft veel voordelen. Zo heb je geen reistijd en word je minder gestoord. Een eigen werkplek in huis is dan wel het prettigst. Je houdt dan je werk en privéleven alsnog gescheiden.Hinderlijke lichtinval

In je werkkamer kun je geen hinderlijke lichtinval gebruiken. Zeker wanneer je werkt met een beeldscherm, is goede raambekleding onmisbaar. Onze raamdecoratie is niet alleen zeer praktisch, maar ook modern en volgens de laatste trends!


Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën worden nog wel eens geassocieerd met een streng en zakelijke uitstraling. De collectie van bece® biedt zoveel mogelijkheden en keuze in materialen, kleuren en afwerkingen, dat verticale jaloezieën tegenwoordig verreweg van streng zijn, eerder modern en trendy.


Daarnaast bevat de collectie verticale jaloezieën beeldschermgeschikte stoffen zodat een vervelende reflectie van het daglicht op het beeldscherm wordt voorkomen.


Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn is prachtig om te zien en is tevens zeer functioneel. Door de twee stoflagen langs elkaar heen te bewegen, kun je zelf de gewenste hoeveelheid licht bepalen. Zo voorkom je hinderlijke lichtinval.


Paneelgordijnen

Heb je geen aparte werkkamer, maar wil je wel een eigen ruimte creëren? Kies dan voor bece® paneelgordijnen. Deze bestaan uit verticale banen stof die achter elkaar geschoven kunnen worden. Zo kun je bijvoorbeeld je slaapkamer of zolderkamer omtoveren tot werkplek. Wanneer je niet aan het werk bent, schuif je ze opzij, en heb je alle ruimte. En wanneer je aan het werk gaat, creëer je een scheidingswand en heb je alle privacy. Zo krijgt raambekleding een nieuwe functie!


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Beesd!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Beesd. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.