AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Verduistering met bece® raamdecoratie

Je slaapt beter in een rustige en donkere kamer. Verduisterende raamdecoratie is dus onmisbaar.Verduisterende stoffen

In de bece® collecties rolgordijnen, duo rolgordijnen en dupligordijnen vind je speciale verduisterende stoffen. De stoffen in de collecties vouwgordijnen en gordijnen kun je laten voorzien van een verduisterende voering. Verticale jaloezieën in kunststof werken ook verduisterend. Houd er wel rekening mee dat donkere kleuren altijd beter verduisteren dan lichte. Ook in de collectie stoffen verticale jaloezieën vind je een aantal verduisterende varianten.


Twee-in-één model

Wil je verduistering en privacy combineren met lichtinval? Dan kun je kiezen voor een dupligordijn met de optie twee-in-één model, waarbij je een verduisterend dupligordijn combineert met een lichtdoorlatend plisségordijn. Overdag kun je het plisségordijn deels sluiten waardoor je lichtinval en privacy combineert, ’s avonds sluit je het verduisterende dupligordijn volledig.


Extra opties voor het tegengaan van lichtkieren

Heb jij erg veel last vast lichtkieren en wil je je slaapkamer maximaal verduisteren? Dan bieden wij de volgende extra toepassingen:


Rolgordijnen

Voor maximale verduistering bestel je een verduisterend rolgordijn met koof en zijprofielen, die de zijkanten afsluiten en daardoor lichtkieren wegnemen.


Dupligordijnen

Kies een dupligordijn met een verduisterende stof, en laat het dupligordijn voorzien van zijprofielen. De zijprofielen gaan hinderlijke lichtinval tegen.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Woudenberg!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Woudenberg. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.