AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie voor dakramen

Een dakraam brengt daglicht en daarmee dus sfeer in huis. Om optimaal te kunnen genieten van daglicht of juist van duisternis is passende raamdecoratie belangrijk.Rolgordijnen

Erg geschikt voor dakramen zijn rolgordijnen. Rolgordijnen met een reflecterende achterkant houden de warmte extra buiten. Wil je de ruimte helemaal kunnen verduisteren? Kies dan voor een ‘dakraamcassette’ met verduisterende stof. Dit model is toepasbaar op Fakro®, Rooflite® en Velux® dakramen. De stof is aan alle zijden ingesloten, waardoor je nauwelijks lichtkieren meer ziet en je ook in de zomer gemakkelijker uitslaapt.

Het model ‘dakraamcassette’ kan zowel in het kozijn als op het dakbeschot geplaatst worden.


Plissé- of dupligordijnen

Ook plissé- en dupligordijnen zijn geschikt voor dakramen. Dupligordijnen zijn er bovendien ook in prachtige verduisterende stoffen. Zowel plissé- als dupligordijnen worden uitgevoerd met zijprofielen, deze zorgen ervoor dat lichtkieren worden beperkt.


Je kunt kiezen uit drie pakketindelingen:


  • Stofpakket boven: het bovenprofiel zit vast aan de bovenzijde van het kozijn, je sluit het plissé- of dupligordijn door het naar beneden te bewegen.
  • Stofpakket beneden: het bovenprofiel zit vast aan de onderzijde van het kozijn, je sluit het plissé- of dupligordijn door het naar boven te bewegen.
  • Stofpakket vrij: het stofpakket is vrij te bewegen in het kozijn. Je kunt het plissé- of dupligordijn van boven naar beneden openen of andersom.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Leusden!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Leusden. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.