AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Lichtinval & privacy met bece® raamdecoratie


Alle collecties van bece® zijn geschikt voor het volledig tegengaan van lichtinval en privacy. Het verschil tussen de collecties is de mate waarin je kunt variëren. Zo biedt een volledig neergelaten verduisterend rolgordijn vrijwel geen doorzicht en lichtinval, terwijl je met gekantelde houten jaloezieën subtiel evenwicht behaalt tussen privacy en licht.


Wil je graag zelf de mate van lichtinval en privacy subtiel kunnen afstemmen, dan bieden de volgende collecties van bece® uitkomst.Jaloezieën

Het voordeel van aluminium en houten jaloezieën is dat je door het kantelen van de lamellen gemakkelijk zelf de mate van lichtinval bepaalt, maar ook inkijk tegengaat.


Verticale jaloezieën

Ook de lamellen van verticale jaloezieën kun je gemakkelijk zelf kantelen, waardoor je zelf de mate van lichtinval en privacy bepaalt.


Plissé- en dupligordijnen

Profiteer van optimale lichtinval terwijl je inkijk tegengaat met plissé- en dupligordijnen. Kies dan wel voor de optie vrij pakket. Met dit pakket kun je het gordijn zowel van boven naar beneden, als van beneden naar boven bedienen, zodat je lichtinval van boven kunt combineren met privacy aan de onderkant.


Duo rolgordijnen

Deze bijzondere rolgordijnen bestaan uit twee stoflagen met horizontale transparante en niet-transparante banen die je ten opzichte van elkaar kunt verschuiven. In de open stand kijk je er gemakkelijk doorheen, maar zodra je de banen gaat verschuiven kun je spelen met het licht en je privacy verhogen.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Leusden!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Leusden. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.