AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie voor je serre of erker


Serres en erkers bestaan grotendeels uit ramen en dit maakt raamdecoratie onmisbaar. Raamdecoratie bied je privacy, het houdt de warmte buiten en geeft je interieur sfeer. De ramen staan er meestal dicht op elkaar, waardoor de montageruimte vaak beperkt is. Laat je adviseren door Brouwer Tapijt Van De Burgwal in Leusden en laat je ramen vakkundig opmeten voor het mooiste resultaat.Plissé- en dupligordijnen

De plisségordijnen en dupligordijnen van bece® zijn uitermate geschikt als raamdecoratie in je serre of erker. Het zijn ranke producten, die mooi aansluiten op de smalle ramen van een serre of erker. De profielen hebben niet veel ruimte nodig en zijn dicht tegen elkaar te monteren.


Wil je de warmte buiten houden? Kies dan voor een plisségordijn met een parelmoer of gemetalliseerde coating. Is het van belang om in de zomer de warmte buiten te houden, en in de winter de warmte juist binnen te houden, kies dan voor een dupligordijn. Wil je meer weten over de kenmerken van en verschillen tussen plissé- en dupligordijnen? Kijk dan eens op de collectiepagina’s.


Wanneer je veel ramen in je serre of erker hebt kan je ook voor elektrische bediening kiezen. Zo heb je in een handomdraai alle raamdecoratie perfect afgesteld.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Leusden!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Leusden. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.