AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie in de zolderkamer


Vlak onder het dak kunnen de temperaturen flink oplopen door de zon die naar binnen schijnt. De juiste raamdecoratie kan verkoeling en verduistering bieden. De meest voorkomende ramen op zolderkamers zijn dakramen. Voor bijna alle soorten en merken dakramen is er geschikte raamdecoratie.Rolgordijnen

Een rolgordijn voor het dakraam is erg praktisch en daarom ook erg populair. De bediening is eenvoudig en doordat je kunt kiezen uit vele trendy kleuren en dessins, past een rolgordijn in iedere stijl.

Wanneer de zolderkamer als slaapkamer fungeert, kun je kiezen voor een verduisterende stof. Zo kan de slaapkamer helemaal donker worden gemaakt. Doordat de rolgordijnstof aan alle kanten is ingesloten, is de verduistering optimaal.


Plissé- dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen zijn zeer geschikt voor bijzondere raamvormen, zo ook voor het dakraam op zolder. Om overdag de warmte buiten te houden is een plissé- of dupligordijn met een gemetalliseerde achterkant de ideale oplossing.


En wil je een ruimte volledig kunnen verduisteren? Kies dan voor een verduisterende duplistof in combinatie met zijprofielen die de lichtinval tot een minimum beperken.


Twee-in-één model

Binnen de dakraammodellen is een plissé- of dupligordijn met het twee-in-één model mogelijk waarin twee stoffen met elkaar gecombineerd worden, bijvoorbeeld een lichtdoorlatende en een verduisterende stof. Zo kun je zelf gemakkelijk de lichtinval bepalen.


Paneelgordijnen

De zolder kan ook dienen als een plek waar de oude fotoboeken, winter- en zomerkleding of vergeten meubels worden opgeborgen. Wil je orde creëren op zolder en deze spullen netjes wegwerken? Bevestig dan een rails met paneelgordijnen als een beweegbare kastdeur.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Leusden!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Leusden. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.