AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Klassieker in een nieuw jasje

Het fijne van aluminium jaloezieën is hun robuuste karakter. Ze kunnen tegen een stootje en dat is een fijne eigenschap in huis waar volop geleeft wordt. Zonlicht en privacy kun je gemakkelijk regelen en ze zien er ook nog eens supermooi uit.

Lookbook
Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine

Bekijk voor meer inspiratie en ideeën over aluminium jaloezieën het inspiratiemagazine.

Duurzaam design Duurzaam design

Alle jaloezieën zijn gemaakt van 98% gerecycled aluminium met Cradle to Cradle-certificering zodat jij een verantwoorde keuze kunt maken van je woning en het milieu.

Ladderband

Ladderband

Met een ladderband voeg je een extra accent toe aan je jaloezie. Het zorgt er bovendien voor dat de lamelgaatjes niet meer zichtbaar zijn.

Aluminium jaloezieën in Leusden

De aluminium jaloezie is al heel wat jaren oud, maar nog helemaal van nu. Ze zijn stijlvol, superpraktisch en daglicht en privacy regel je in een mum van tijd. Met deze fijne klassieker maak je nog steeds een stoer statement in huis.


Verschillende lamelbreedtes

Van elegant tot robuust: aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in lamelbreedtes van 16, 25, 35 en 50 mm. Een smalle lamel geeft een rustig beeld, terwijl de extra brede lamel robuust en opzichtig is.


Mat vs. glans

Mat glanzend of met reliëf. De collectie bevat jaloezieën met verschillende afwerkingen. Een lamel met structuur maakt de jaloezie net wat levendiger en spannender, terwijl de glanzende jaloezieën voor extra schittering in huis zorgen wanneer het zonlicht erop valt.


Ladderband

Met ladderband geef je een extra accent aan je jaloezie. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren en drie breedtes.


Handige modellen

De collectie bevat een paar fijne modellen. Eén daarvan is het Top Down/ Bottom Up model. Met dit model kun je de jaloezieën in iedere gewenste positie plaatsen en lichtinval en privacy gemakkelijk combineren. Met het model MegaView® kun je het zicht verdubbelen. Deze techniek heeft een unieke kantelfunctie waardoor er twee keer zoveel licht naar binnenvalt en je twee keer zoveel zicht naar buiten hebt.


Praktisch aluminium

De aluminium jaloezieën van bece® zijn gemakkelijk te onderhouden. Je houdt ze ook eenvoudig schoon met een vochtige doek.


Op maat gemaakt

Alle raamdecoratie van bece® wordt voor jou op maat gemaakt. Kom naar Bronkhorst Wonen in Harderwijk voor de collectie en vakkundig advies!

AddThis disabled due to cookie consent.