AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Vocht- en vuilbestendige raamdecoratie

In je badkamer en keuken komen vocht en vuil voor. Wanneer je raamdecoratie zoekt is het verstandig hier rekening mee te houden. bece® biedt in haar collecties verschillende stoffen en materialen aan voor vochtige ruimtes zodat je lang plezier zult hebben van je raamdecoratie.Aluminium en kunststof jaloezieën

Zowel verticale als horizontale jaloezieën van aluminium en kunststof zijn zeer geschikt voor ruimtes waar vocht of vuil voorkomen. Deze materialen zijn vochtbestendig en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek. Dit betekent dat je raamdecoratie ook in een vochtige ruimte van mooie kwaliteit blijft.


Vocht- en vuilbestendige stoffen

Wil je liever raamdecoratie met een textieluitstraling? Rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen en paneelgordijnen zijn verkrijgbaar met stoffen die speciaal geschikt zijn voor gebruik in de badkamer of keuken. De eigenschappen van de stof bepalen of ze geschikt is voor gebruik in bijvoorbeeld een badkamer.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Baarn!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Baarn. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.