AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie voor in de woonkamer


Raamdecoratie is een belangrijke sfeerbepaler in de woonkamer. In de bece® collecties van Buis in Baarn vind je genoeg opties die bij jouw woonstijl passen en die tegelijkertijd functioneel zijn. Als je kiest voor stof heeft raamdecoratie bovendien een geluiddempend effect.Plissé- en dupligordijnen

Een stijlvol en trendy effect, dat creëer je met op maat gemaakte plissé- of dupligordijnen. Dit type raamdecoratie is geschikt voor vrijwel alle raamvormen. Met de optie vrij pakket kun je het gordijn bovendien op elke gewenste hoogte hangen - bijvoorbeeld op ooghoogte - zodat je lichtinval van boven combineert met privacy aan de straatkant.


Gordijnen en vouwgordijnen

Elke woning krijgt een extra dosis sfeer als je gordijnen of vouwgordijnen ophangt. De stofkeuze bepaalt voor een groot deel het effect: met een lichtdoorlatende stof creëer je meer ruimte en licht, een verduisterende stof geeft een knus gevoel. Een combinatie van gordijnen en vouwgordijnen is ook stijlvol. Met de decoratieve opties van bece® geef je je gordijn of vouwgordijn een persoonlijke uitstraling.


Horizontale jaloezieën

Je bepaalt de sfeer in je woonkamer mede door het materiaal van de zonwering. Horizontale jaloezieën zijn verkrijgbaar in aluminium, hout en kunststof. Elk materiaal heeft een uniek effect. Houten jaloezieën zijn populair door hun warme en een tikje stoere uitstraling, helemaal als je ze combineert met ladderband. Liever strak? Kies dan voor aluminium of kunststof. Het voordeel van horizontale jaloezieën is dat je door het kantelen van de lamellen gemakkelijk zelf de lichtinval bepaalt, maar ook inkijk tegengaat.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Baarn!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Baarn. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.