AddThis disabled due to cookie consent.

Joosten Verf & Wand dashboard

Microsite
Actief

Beste Joosten Verf & Wand,

Op deze pagina kunt u uw gegevens voor uw microsite invullen of wijzigen | Ook is het mogelijk om u hier aan te melden voor onze flyeracties. Kies eenvoudig uw opmaak en verspreidingsgebied | Online adverteren? Doe dat hiet en trek nog meer bezoekers naar uw winkel, wij regelen een bannerset en een speciale promotiepagina gekoppeld aan uw microsite

Mijn gegevens

Campagne mei - geannuleerd vanwege Corona

Inschrijving sluit over:

0
dagen
0
uren

Wijzigingen kunnen tot sluitingstijd worden doorgevoerd. Bewaar deze pagina dus voor eventuele latere wijzigingen.

Met deze flyer kiest u voor herkenbaarheid van uw winkel en de raamdecoratie van bece®. Laat uw (potentiële) klanten en kennis maken met de nieuwste en beste producten op het gebied van raamdecoratie en jullie service. Door mee te doen aan de flyer campagne krijgt u in de door ons vastgestelde periode een inkoopvoordeel. Op de folder wordt een kortingspercentage van 20% gehanteerd voor consumenten.

Selecteer hier alles voor de flyer. Wij doen de opmaak, u maakt de keuze welke productgroepen (maximaal twee) extra wilt uitlichten. Na het sluiten van de inschrijvingstermijn zal er contact met u worden opgenomen om alles definitief te maken.


Inkoopvoordeel:
Op basis van afspraak. Neem contact op met uw verkoopadviseur voor meer info. Geldig van 1 mei tot en met 6 juni 2020.

Consumentenkorting:
20% op A-collectie: vanaf 1 mei tot en met 31 mei 2020.
U kunt tot aan de sluitingsdatum wijzigingen doorvoeren. Na de sluitingsdatum ontvangt u een bevestiging en zal er contact met u worden opgenomen.

Per 100, minimaal 10000

Je kunt maximaal 2 selecteren


Wilt u gelijktijdig met uw flyer verspreiding ook online adverteren? Dat kan met onze online banners en advertenties.

Online adverteren, hoe werkt het?

Online adverteren is eigenlijk net als een advertentie in de krant. De krant is nu alleen een website. bece® zorgt voor banners met uw eigen logo! U krijgt een bannerset, bestaande uit verschillende formaten. Uw banner wordt vertoond op websites zoals nu.nl, telegraaf.nl & meer. U heeft de keuze uit verschillende pakketten. Elk pakket bestaat uit een verschillend aantal vertoningen.

Een vertoning is de keer dat een willekeurige bezoeker uw advertentie ziet verschijnen op de website. Voorbeeld: met het pakket 'Basic' bent u verzekerd van 22.500 unieke weergaven van uw banner, met uw logo waarop wordt geadverteerd met 20% korting.

Ook wordt er een aparte actiepagina op uw gepersonaliseerde bece® site toegevoegd waarop te zien is dat u meedoet aan de 20% kortingscampagne.

bece® zorgt voor banners met uw eigen logo, het inzetten van de banners op de websites en stelt de gehele campagne in. Het enige wat u hoeft te doen is het pakket kiezen wat bij u past!


Welke voordelen zitten er aan online adverteren?

  • Direct meten van resultaat
  • Gepersonaliseerde bannerset met uw eigen logo
  • Speciale actiepagina op uw gepersonaliseerde bece® site met printbare voucher*
  • Printbare voucher voor uw klanten om de korting te innen na online inschrijving**
  • Enorm bereik door uitgebreid advertentienetwerk
  • Vertoning van uw banner op websites zoals nu.nl, telegraaf.nl en andere websites met hoge bezoekersaantallen.
  • Vertoningen op basis van campagneduur en vooraf geselecteerd tarief
  • Geen zorgen over verspreiding, wij nemen u het werk uit handen
  • Kan de positie in de Google resultaten zeer gunstig beïnvloeden
  • Reclame voor uw winkel en voor uw gepersonaliseerde bece® site

*De gepersonaliseerde bece® site afname is verplicht voor deelname aan online adverteren.

**Inleveren voucher consument is niet verplicht voor recht op inkoopvoordeel


Wat krijgt u?

Pakket Prijs Vertoningen
Basic €99,00 22.500
Premium
€149.00 34.000
Ultimate €249.00 57.000

Banner vertoningen op websites als:

Actieperiode: 1 mei - 31 mei 2020

U kunt nog wijzigingen aanbrengen tot aan de sluitingsdatum van de actieperiode. Vergeet uw wijzigingen niet op te slaan met de knop 'opslaan'.


  Uw multisite is actief

Wilt u uw klanten nog wat extra's meegeven? Dat kan met onze vernieuwde consumentenmagazine. Boordevol inspiratie, uitleg en de leukste productfoto's.

Per 30


Kies voor deze poster om in en buiten de winkel deze campagne extra onder de aandacht te brengen. Deze stoepbord posters zijn van uitstekende kwaliteit en sluiten perfect aan bij de uitstraling van de flyer- en online* campagne.

*Voor de online campagne deelname is een geactiveerde gepersonaliseerde bece® site noodzakelijk.

Posters worden naar uw winkeladres opgestuurd.

U kunt tot aan de sluitingsdatum van de inschrijving nog wijizigingen doorvoeren. U ontvangt na de sluitingsdatum een definitieve bevestiging.


Totaalprijs (Campagne mei - geannuleerd vanwege Corona)
€ 0,-

Campagne oktober

Inschrijving sluit over:

0
dagen
0
uren

Wijzigingen kunnen tot sluitingstijd worden doorgevoerd. Bewaar deze pagina dus voor eventuele latere wijzigingen.

Met flyers kiest u voor herkenbaarheid van uw winkel en raamdecoratie van bece®. Laat uw klanten en potentiële klanten kennis maken met de nieuwste en beste producten op het gebied van raamdecoratie en uw service. Door mee te doen aan de flyeractie krijgt u in de door ons vastgestelde periode een inkoopvoordeel. Op de folder wordt een kortingspercentage van 20% gehanteerd voor consumenten.

Hieronder kunt u alles selecteren voor de flyers. Wij doen de opmaak en u kiest welke productgroepen (maximaal 2) u extra wilt uitlichten. Na het sluiten van de inschrijvingstermijn wordt er contact met u opgenomen om alles definitief te maken.

Inkoopvoordeel:
Op basis van afspraak. Neem contact op met uw verkoopadviseur voor meer informatie. Vanaf 1 oktober tot en met 7 november 2020 geldig.

Consumentenkorting:
20% op A-collectie: vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober 2020.

U kunt tot aan de sluitingsdatum wijzigingen doorvoeren. Na de sluitingsdatum ontvangt u een bevestiging en wordt er contact met u opgenomen.

Per 100, minimaal 10000

Je kunt maximaal 2 selecteren


Met mooi promotiemateriaal kunt u de 20% kortingsactie goed onder de aandacht brengen bij klanten in uw winkel. Een stoepbordposter is hiervoor uitermate geschikt. Hiermee kunt u in en om de winkel de 20% kortingsactie extra promoten.

De stoepbordposters zijn van uitstekende kwaliteit en sluiten perfect aan bij de uitstraling van de flyers en online bannercampagne*. De stoepbordposters worden naar uw winkel opgestuurd. Het enige wat u hoeft toe doen, is aangeven hoeveel stoepbordposters u wilt.

Inkoopvoordeel:
Op basis van afspraak. Neem contact op met uw verkoopadviseur voor meer informatie. Vanaf 1 oktober tot en met 7 november 2020 geldig.

Consumentenkorting:
20% op A-collectie: vanaf 1 oktober tot en met 31 oktober 2020.
U kunt tot aan de sluitingsdatum wijzigingen doorvoeren. Na de sluitingsdatum ontvangt u een bevestiging en wordt er contact met u opgenomen.

*De online campagnes zijn alleen mogelijk met een geactiveerde bece® site.


Totaalprijs (Campagne oktober)
€ 0,-
AddThis disabled due to cookie consent.