AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie in de badkamer

We hechten steeds meer waarde aan een mooie en comfortabele badkamer. Een plek waar je kunt ontspannen na een lange dag. Sfeer en privacy creëer je ook in de badkamer met raamdecoratie. Vind jij het lastig om raambekleding uit te kiezen? Dat is niet nodig. In de bece® raamdecoratie collectie van T. De Waard vind je verschillende mogelijkheden.Rolgordijnen

Rolgordijnen zijn mooi, praktisch in gebruik en helemaal te personaliseren met decoratieve opties. Voor de badkamer zijn er rolgordijnen in een speciale vochtbestendige stof. Kies de verduisterende variant zodat je altijd verzekerd bent van privacy.


Horizontale of verticale jaloezieën

Aluminium en kunststof zijn vochtbestendige materialen die je makkelijk kunt reinigen. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in kunststof, en horizontale jaloezieën in aluminium en kunststof materialen. Ze geven je badkamer een frisse en strakke uitstraling. Voor een minder cleane look kies je een felle kleur of laat je de horizontale jaloezieën extra opvallen met ladderband.


Plissé- of dupligordijnen

Lichtinval en privacy zijn beide belangrijk in de badkamer. Met een plissé- of dupligordijn met de optie vrij pakket combineer je deze twee gemakkelijk. Kies wel een vochtbestendige stof.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Lekkerkerk!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Lekkerkerk. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.