AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie met elektrische bediening

Elektrisch bedienbare raamdecoratie staat voor extra gemak, veiligheid en wooncomfort. De volgende collecties van bece® kunnen worden uitgevoerd met elektrische bediening: rolgordijnen, duo rolgordijnen, plissé- en dupligordijnen, aluminium, houten en kunststof jaloezieën, verticale jaloezieën, vouwgordijnen en gordijnen. Onze raamdecoratie producten zijn voorzien van Somfy motoren en naast andere domotica-systemen ook compatible met het Home Motion systeem van Somfy.Gemak

Als je kiest voor elektrische bediening kun je voortaan met één druk op de knop meerdere producten bedienen. Ideaal voor een serre of erker. Bovendien is raamdecoratie op moeilijk bereikbare plekken, bijvoorbeeld hooggelegen ramen of plafondramen, op afstand te bedienen. Extra makkelijk is dat je je raamdecoratie kunt bedienen met een PC, tablet of smartphone in combinatie met een domotica-systeem.


Veiligheid

Door gebruik te maken van een Domotica-systeem kun je waar dan ook je raambekleding, buitenzonwering, verlichting, etc. bedienen. Zo lijkt je huis altijd bewoond.


Wooncomfort

Elektrische bediening maakt het mogelijk om het leefklimaat in huis beter te beheersen. Een zon- en temperatuursensor voorkomt bijvoorbeeld dat de woon- of slaapkamer te warm wordt, omdat je raamdecoratie sluit als de temperatuur boven een vooraf bepaalde waarde komt. Je maakt zo optimaal gebruik van de isolerende eigenschappen van je raamdecoratie.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Lekkerkerk!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Lekkerkerk. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.