AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie voor smalle ramen

Wil jij een smal raam laten voorzien van raamdecoratie? De volgende collecties zijn erg geschikt voor smalle ramen.



Plissé- en dupligordijnen

Plissé- en dupligordijnen kunnen al vanaf 15 cm breed worden geleverd. Dankzij de smalle boven- en onderprofielen ogen plissé- en dupligordijnen erg slank, en zijn ze bovendien heel geschikt om in de glaslijst te plaatsen. Kies voor extra bedieningsgemak een model met bedieningsgreep.


Horizontale jaloezieën

Naast de zeer smalle plissé- en dupligordijnen kunnen ook een aantal andere productgroepen smal worden geleverd. Aluminium jaloezieën vanaf 36 cm, en houten en kunststof jaloezieën vanaf 41 cm breed.


Rolgordijnen

Rolgordijnen kunnen worden geleverd vanaf 35 cm breed.


Gordijnen

Gordijnen worden gemaakt vanaf 40 cm breed, alleen houd er bij een smal raam wel rekening mee dat er misschien een gedeelte van het gordijnpakket voor het raam hangt als het gordijn geopend is.

Verticale jaloezieën

Verticale jaloezieën worden gemaakt vanaf 60 cm breed en staan erg mooi voor smalle hoge ramen. Bovendien ga je met verticale jaloezieën inkijk tegen, zonder dat je lichtinval verliest.



Voor advies in raamdecoratie kom je naar Lekkerkerk!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Lekkerkerk. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.