AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Uitstraling van je raamdecoratie


Je kunt op verschillende manieren de uitstraling van je raamdecoratie, en daarmee je interieur, bepalen. De materiaalkeuze bepaalt voor een groot deel de uitstraling van je raamdecoratie. Ook de kleur, transparantie en de decoratieve opties dragen hier aan bij.Van je huis je thuis maken

Het is goed om te bepalen welke uitstraling jouw raamdecoratie moet hebben om aan te sluiten op de rest van je interieur. In welke sfeer voel jij je het meeste op je gemak? Onderstaand vind je het onderscheid tussen raambekleding met een zachte uitstraling en een strakke uitstraling.


Zachte uitstraling, zachte materialen

Vouwgordijnen en gordijnen zijn perfect als je een zachte textieluitstraling wilt voor je raambekleding. De collectie bevat vele naturelkleuren, structuurstoffen en stoere denims.

Ook in de collecties rolgordijnen, verticale jaloezieën, plissé- en dupligordijnen vind je stoffen met een zachte uitstraling.


Strakke uitstraling, harde materialen

Ben je juist op zoek naar raambekleding met een strak aanzien? Kies dan voor horizontale jaloezieën in aluminium of kunststof. Houten jaloezieën zitten tussen zacht en strak in. De houttinten geven een warme uitstraling, de uni kleuren in hout geven, afhankelijk van de kleur, een strak aanzien.


De verticale jaloezieën van bece® zijn ook heel goed te combineren met een strak interieur door te kiezen voor kunststof lamellen.


Door het lijnenspel van de horizontale banen en het contrast tussen de transparante en niet-transparante banen hebben de bece® duo rolgordijnen een strak voorkomen.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Lekkerkerk!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Lekkerkerk. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.