AddThis disabled due to cookie consent.
 • Raamdecoratie op maat!
 • Vakkundig advies
 • Inspiratie
 • Inmeten en monteren

Blikvangers

Duo rolgordijnen trekken meteen de aandacht en zijn daarmee een perfecte keuze voor jouw ramen. Ze zijn speels, stijlvol en strak tegelijk. Door de stoflagen te verschuiven bepaal je zelf de mate van lichtinval en privacy.

Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine

Bekijk voor meer inspiratie en ideeën over duo rolgordijnen het inspiratiemagazine.

Onderafwerking

Onderafwerking

Een duo rolgordijn kan worden voorzien van een ronde of gesloten onderlat. Bij een verduisterende stof wordt standaard de gesloten onderlat geleverd.

Spelen met het licht

Spelen met het licht

Door de banen langs elkaar heen te schuiven kun je drie verschillende standen creëren: open voor een vrij uitzicht, halfopen voor een gefilterde lichtinval en gesloten voor maximale lichtwering.

Duo rolgordijnen in Boekel

Eindeloos variëren met duo rolgordijnen

Met geen enkele vorm van raamdecoratie kun je zo goed spelen met het licht als met duo rolgordijnen. Het duo rolgordijn kent drie verschillende standen.

 • open, voor vrij doorzicht
 • halfopen, voor gefilterde lichtinval
 • gesloten, voor maximale lichtwering en privacy
 • Omdat je de stoflagen op elke gewenste stand kunt schuiven, kun je oneindig variëren met het licht.


  Transparante en niet transparante banen

  Het duo rolgordijn is een luxe variant van het rolgordijn. Het bestaat uit twee stoflagen met transparante en niet-transparante banen. Door de stoflagen langs elkaar heen te bewegen kun je de gewenste lichtinval gemakkelijk bepalen.


  Blikvanger in huis

  Met het duo rolgordijn haal je een echte eyecatcher in huis.  De bece® collectie bevat transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen waardoor je ze toe kunt passen in iedere kamer.


  De mooiste stoffen

  Met het duo rolgordijn haal je een echte eyecatcher in huis. De bece® collectie bevat transparante, lichtdoorlatende en verduisterende stoffen waardoor je ze toe kunt passen in iedere kamer.


  Elektrische bediening

  Voor extra comfort laat je jouw duo rolgordijn uitvoeren met elektrische bediening. Hiermee kun je met één druk op de knop je raamdecoratie bedienen. Dit doe je eenvoudig met een app op je smartphone, tablet of PC. En dit kan natuurlijk thuis, maar ook vanaf je werk- of vakantieadres.


  Kom voor de gehele collectie en vakkundig advies naar Van Der Ven Wonen&slapen in Boekel. Onze adviseurs staan voor u klaar!

  AddThis disabled due to cookie consent.