AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Exclusief op maat

De op maat gemaakte dupligordijnen van bece® zijn zeer geliefd. Een dupligordijn combineert exclusiviteit met een warme uitstraling en is geschikt voor vrijwel ieder raamtype en raamvorm.

Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine

Bekijk voor meer inspiratie en ideeën over dupligordijnen het inspiratiemagazine.

Twee-in-één model

Twee-in-één model

Ga voor verduisterende en lichtdoorlatende stoffen in een twee-in-één model.

Geen koorden zichtbaar

Geen koorden zichtbaar

Bij dupligordijnen zijn geen koorden zichtbaar, en ze werken isolerend.

Dupligordijnen in Boekel

Dupligordijnen hebben, anders dan plisségordijnen, twee stoflagen. Het voordeel hiervan is dat koorden en koordgaatjes niet zichtbaar zijn. En met dupligordijnen haal je niet alleen hele mooie raamdecoratie in huis, maar geniet je ook van flink wat voordelen. Dupligordijnen maken het binnenvallende licht zachter, hebben een goede isolerende- en akoestische werking en creëren maximale verduistering in de slaapkamer.


Stoffen

De stoffen zijn er in vele kleuren en met verschillende transparanties van lichtdoorlatend tot verduisterend. Dupligordijnen hebben een plooibreedte van 25 mm, 32 mm of 64 mm. Een plooibreedte van 25 mm geeft het dupligordijn een meer verfijnde uitstraling, een bredere plooi creëert een stoer effect.


Uitvoering vrij pakket

Kies voor de uitvoering vrij pakket om je dupligordijn zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven te bedienen. Zo kun je gemakkelijk de mate van lichtinval bepalen en verminder je inkijk.


Bijzondere ramen

Een dupligordijn is zeer geschikt voor bijzondere raamvormen.

Vanwege de slanke profielen kunnen ze heel goed worden geplaatst in ronde ramen, serres, erkers en nog veel meer.


Bedieningsgemak

Dupligordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Ook kun je je dupligordijn ook elektrisch bedienen.


Een leuke bijkomstigheid: met een dupligordijn bespaar je op je energiekosten. Door de hongingraatstructuur van het dupligordijn ontstaat er stilstaande lucht. Dit heeft een isolerende werking. Door je dupligordijn dicht te laten, houd je in de winter de kou buiten, en houd je het ’s zomers koel in huis.


Maatwerk

Alle dupligordijnen van bece® worden voor jou op maat gemaakt. Wil je meer informatie over de dupligordijnen of andere raamdecoratie van bece®?


Kom langs in onze winkel in Boekel en laat u adviseren!

AddThis disabled due to cookie consent.