AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Bijzondere ramen

De mooie plisségordijnen zijn ideaal voor ramen met een bijzondere vorm. Van schuine ramen, driehoeksramen tot ronde ramen en van trapeziumramen tot de ramen van een serre.

Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine

Bekijk voor meer inspiratie en ideeën over plisségordijnen het inspiratiemagazine.

Twee-in-één model

Twee-in-één model

Combineer een verduisterende en lichtdoorlatende stof in een twee-in-één model.

Elektrische bediening Elektrische bediening

Voor extra comfort en ramen op moeilijk bereikbare plekken is elektrische bediening ideaal.

Plisségordijnen in Boekel

De modieuze collectie plisségordijnen biedt prachtige, verfijnde stoffen in de mooiste trendkleuren. Plisségordijnen bestaan uit één laag stof met een subtiele horizontale plooi van 20 mm voor een verfijnde uitstraling of de robuuste plooi van 32 mm. Vooral voor grote raampartijen geeft de plooibreedte van 32 mm een supermooie uitstraling.


Uitermate geschikt voor bijzondere ramen

Deze binnenzonwering is erg geschikt voor ramen met een bijzondere vorm. Denk aan ronde ramen, driehoeksramen of de ramen van serres en erkers. Plisségordijnen zijn beschikbaar in allerlei modellen en vormen zodat elk type raam bekleed kan worden.


Regel gemakkelijk lichtinval en behoud privacy

Je kunt jouw plisségordijn zo samenstellen dat je het gordijn niet alleen neer kunt laten maar ook van onder naar boven kunt oplaten. Dit heet ook wel vrij pakket. Ideaal voor als je licht binnen wilt laten in je huis maar ook voldoende privacy wilt behouden.


Extra eigenschappen

Heb je een parket- of laminaatvloer? Plisségordijnen hebben een isolerende werking. Eén van de vele praktische voordelen van deze stijlvolle binnenzonwering. En wil je ze graag in de badkamer? Ook dat kan. De collectie bevat vochtbestendige stoffen die perfect zijn voor vochtige ruimtes zoals de badkamer. Bovendien zijn deze ook gemakkelijk te reinigen.


Bedieningsgemak

Plisségordijnen zijn verkrijgbaar met verschillende bedieningsvormen: je kunt kiezen voor een optrekkoord, bedieningsgreep, comfortkoord en eindlooskoord. Het comfortkoord werkt met een comfortabel intrekbaar koordmechanisme. Het eindlooskoord is extra geschikt voor grote stofoppervlaktes. Daarnaast kun je je plisségordijn ook elektrisch bedienen.


Alle plisségordijnen worden op maat gemaakt. Kom langs in de winkel van Van Der Ven Wonen&slapen in Boekel!

AddThis disabled due to cookie consent.