AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

TRENDY KLEUREN

Maak van je huis een thuis en kies een rolgordijn uit een van de vele kleuren. Zo vind je altijd de kleur die perfect bij je interieur past.

Stijlvolle onderlat

Stijlvolle onderlat

Maak je rolgordijn compleet met een mooie onderlat. Verkrijgbaar in aluminium en hout in diverse kleuren.

Inspiratiemagazine Inspiratiemagazine

Bekijk voor meer inspiratie en ideeën over rolgordijnen het inspiratiemagazine.

Prachtige lichtinval

Prachtige lichtinval

Een lichtdoorlatende stof is perfect voor in de woonkamer of keuken. Het geeft een sfeervolle lichtinval en biedt toch voldoende privacy.

Rolgordijnen in Boekel

Rolgordijnen voor elk interieur

Stijlvol praktisch, en bovendien geschikt voor vrijwel alle ruimtes en ramen. Rolgordijnen zijn al jarenlang favoriet. Of het nu gaat om kleine of grote ramen, dakramen of draai-kiepramen, een rolgordijn is altijd mooi en functioneel.


Verduisterend of lichtdoorlatend

De collectie rolgordijnen van bece® biedt zowel verduisterende stoffen als lichtdoorlatende stoffen. Kies een verduisterende stof in de slaapkamer voor een goede nachtrust of ga voor een lichtdoorlatende stof in de woonkamer, voor een sfeervolle lichtinval en voldoende privacy.


Duurzame stoffen

Door restafval uit de mode-industrie te gebruiken in de productie, voorkomt bece® het gebruik van nieuwe materialen en creëren ze in plaats daarvan een compleet nieuwe serie duurzame rolgordijnen. De garen zijn zorgvuldig geweven tot diepe structuren en verrijkte stoffen, zodat de geschiedenis van de catwalk schittert in jouw ramen.


Altijd de perfecte oplossing

Net als mensen zijn ramen er in allerlei soorten en maten. Met de uitgebreide collectie is er voor ieder raam of behoefte een oplossing.

De speciale eigenschappen van onze stoffen zoals vochtbestendigheid, vuilafstotend, vlamvertragend en antibacterieel zorgen ervoor dat onze rolgordijnen jarenlang mooi blijven.


Draai-kiepramen

Draai-kiepramen zijn erg functioneel omdat je ze op twee manieren kunt openen. Echter, wanneer het raam naar binnen toe geopend wordt, zit vaak de raamdecoratie in de weg.


Een bece® rolgordijn met cassette is dan de perfecte oplossing. Dit systeem wordt op het raam geplaatst zodat je het raam op alle manieren kunt openen. Daarnaast voorkomt het rolgordijn met cassette lichtkieren wanneer duisternis gewenst is.


Je kunt je rolgordijn ook bevestigen door middel van klemsteunen op je draai-kiepraam. Met behulp van spandraden blijft je rolgordijn goed op zijn plek en wordt klapperen voorkomen.


Dakramen

De op maat gemaakte rolgordijnen van bece® zijn ook geschikt voor een dakraam. Bevindt het dakraam zich in een slaapkamer en wil je profiteren van een goede nachtrust? Kies dan voor een verduisterende stof. Doordat de stof aan alle kanten ingesloten zit worden lichtkieren voorkomen.


Kom voor de volledige collectie en vakkundig advies naar Van Der Ven Wonen&slapen in Boekel!

AddThis disabled due to cookie consent.