AddThis disabled due to cookie consent.
  • Raamdecoratie op maat!
  • Vakkundig advies
  • Inspiratie
  • Inmeten en monteren

Raamdecoratie voor draai-kiepramen


Draai-kiepramen worden steeds meer toegepast in nieuwbouwwoningen of in dakkapellen. Deze ramen kunnen op twee manieren worden geopend. Je kunt het raam helemaal naar binnen toe draaien zoals een normaal raam, of je kunt het raam van bovenaf naar binnen toe kiepen. Het is dan belangrijk dat raamdecoratie niet in de weg hangt. De collectie raamdecoratie van Vreugde Meubelen in Oudenbosch biedt allerlei oplossingen om ook deze ramen te voorzien van mooie en functionele raamdecoratie.Klemmen zonder boren

Behalve verticale jaloezieën, is elk soort raamdecoratie mogelijk voor een draai-kiepraam. Door het product te bevestigen met behulp van klemsteunen, hoef je niet te boren en is de raamdecoratie dus gemakkelijk te monteren. Ieder product heeft eigen passende klemsteunen, van rolgordijnen tot horizontale jaloezieën. Door tevens gebruik te maken van spandraden voorkom je dat je raamdecoratie gaat klapperen. Zo hangt het geheel mooi strak tegen het raam en heb je er het langst plezier van.


Combinatie met normale ramen

Vaak zit er naast een draai-kiepraam een gewoon recht raam. Wanneer je ieder raam apart voorziet van raamdecoratie, krijg je verschillende producten en afmetingen. Door je raamdecoratie op-de-dag te bevestigen, voorzie je beide (of meerdere) ramen in één keer van raamdecoratie, en kun je het raam alsnog naar binnen openen of kiepen. Omdat de raamdecoratie dan boven het raam op de muur bevestigd wordt, zit deze niet in de weg wanneer deze compleet is opgetrokken.


Voor advies in raamdecoratie kom je naar Oudenbosch!

Loop gerust eens binnen in onze winkel in Oudenbosch. Onze experts staan voor u klaar en kunnen u alles vertellen over raamdecoratie, hebben kennis van de gehele collectie en helpen u in het maken van keuzes!

AddThis disabled due to cookie consent.